Google Adwords е услуга за онлайн реклама, с която чрез предварително зададени от вас ключови думи и съответно заплащане, рекламата ви се появява сред първите места в страницата с резултатите на търсещата машина.

Освен ключовите думи по които да се показва, текстът и линкът на рекламата също са персонализирани. Рекламата може да бъде таргетирана към определен район, възрастова група или пол, като и по IP.

AdWords работи чрез наддаване или колкото по-конкурентна е ключовата дума по която ще ви открият, толкова по-скъпо ще струва показването на страницата ви.

Рекламата с Google AdWords е подходяща за краткосрочни и дългосрочни кампании.

 

Маркетингът чрез социални медии е процес при който чрез публикуване на съдържание в тях,  се генерира трафик към сайта и се осъществяват конверсии.

Освен, че привлича посетители и клиенти, умело създаденото и публикувано съдържание насърчава потребителите да го споделят с още потребители, които също са потенциални клиенти.

Почти всяка фирма има профили в една или повече социални медии, но не всички успяват да извлекат значими ползи от тях.

Има редица фактори, които оказват влияние върху успеха на профилите в социални медии – видът на съдържанието и неговото оформление, времето в което се публикува, честотата на публикациите и др., а големият брой на медиите внася допълнително затруднение. Всяка от тях е специфична -  има собствен стил, култура и аудитория. Необходими са време и усилия, за да експериментирате и да установите коя ви носи най-добра възвръщаемост на инвестициите. Ако не разполагате с необходимото  време и желание е най-добре да се обърнете към агенция за дигитален маркетинг.

Нарастващият потенциал на социалните медии подтикна голяма част от нашите клиенти да се възползват от тази услуга, като някои от тях отчетоха ръст до 40%.

Всяка социална медия има свой собствен стил, култура и общност, а големият им брой прави нерентабилно поддържането на профили във всички. Ето защо, най-добрият вариант е да се фокусираме върху 2-3 социални медии, които ни носят най-високa възвръщаемост на инвестицията.

Коя социална медия да изберем?

Synthesis Graphic Solutions предлага създаване и управление на профили в социални медии, включващи:

  • Изготвяне на стратегия
  • Идентифициране на платформите, които ще работят най-добре за съответната фирма
  • Идентифициране на целевата група и изграждане на взаимоотношения с членовете и
  • Преглед и анализ на резултатите
  • Оптимизиране на кампаниите в зависимост от резултатите

Контакт